Hand en Voetensalon Mariska - Uw specialist voor  handen en voeten!
Welkom bij Hand en Voetensalon Mariska!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bij mij vindt u een breed assortiment aan diensten zoals standaard pedicurebehandelingen, voetbad en voetscrub. Daarnaast bieden wij u ook producten aan voor thuisverzorging, onder andere uit de Samenwerkende pedicures.
 
Gun uw voeten een goede verzorging! Een regelmatig bezoek aan een pedicure helpt klachten verminderen en problemen voorkomen. U kunt bij mij een uitgebreid advies krijgen over verzorging van de voeten en over goed passend schoeisel. Daarnaast kunt u uw behandeling gemakkelijk uitbreiden met een luxere cosmetische voetverzorging. U bent er echt even helemaal uit. Ik hoop u snel te mogen begroeten!
 
Gun uw voeten de aandacht die ze verdienen
Veel mensen hebben last van pijnlijke of vermoeide voeten. Niet zo vreemd als je je realiseert hoe de gemiddelde Nederlander met zijn/haar voeten omgaat. Of liever gezegd, niet omgaat! Bij de verzorging van ons lichaam hebben voeten een ten onrechte lage prioriteit. Met allerlei ongewenste ongemakken zoals eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels of ‘gewoon’ vermoeide voeten, als direct gevolg. Pijn en ongemak die u uzelf kunt besparen. Maak een afspraak met de pedicure en voorkom dit soort narigheid.  
 
Rug- en nekklachten zijn maar één stap verder...
Slecht verzorgde voeten kunnen behalve veel pijn, ook een verkeerde lichaamshouding en daarmee vervelende rug- of nekklachten tot gevolg hebben. Zo ver hoeft het natuurlijk allemaal niet te komen. Met een bezoek aan een professioneel opgeleide pedicure met goede apparatuur, krijgen uw voeten de juiste (pijnloze) verzorging en voorkomt u deze ongemakken.  
 
Op goede voet leven
Het wordt echt de hoogste tijd om uw voeten net zo goed te gaan verzorgen als de rest van uw lichaam. Met een uitgebreid advies voor uw specifieke voetenwerk, is preventie het sleutelwoord. Naast de standaard- behandeling kunt u ook voor een deelbehandeling kiezen (zoals bijvoorbeeld een likdoorn). Behalve algemeen verzorgende voetencrèmes adviseer ik ook producten ter behandeling van bijvoorbeeld zweetvoeten, kloven, schimmelnagels etc. Wat de algemene crèmes betreft, elk huidtype en ieder seizoen vraagt om een eigen crème. Ik adviseer u graag. Een VoetVerwenbehandeling verfrist en verkoelt vermoeide en branderige voeten, stimuleert de doorbloeding en verwarmt uw voeten en geeft ontspanning en rust aan vermoeide en branderige voeten. Dus eigenlijk is dit meer dan voetverwennerij! 
 
ProVoet
Iedere gediplomeerde pedicure heeft de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Ik heb gekozen voor aansluiting bij ProVoet. ProVoet toetst of het diploma van de pedicure voldoet aan de huidige standaard. Zo ja, dan mag je je een ProVoet pedicure noemen.Tevens ben ik ook aangesloten bij HBA (hoofd bedijfschap ambachten) Deze beroepsvereniging is zeer actief in het informeren van consumenten, o.a. via de website van ProVoet en de gezamenlijke advertentie in de Gouden Gids. Bovendien zorgt zij ervoor dat pedicures zich goed kunnen informeren over de laatste vaknieuwtjes door middel van het vakblad, diverse ontwikkelingen door bijeenkomsten en zorgen voor bijscholing.Sinds Januari 2010 ben ik ook aan gesloten bij een geschillencommissie.Voor meer informatie hier over, kunt u mij altijd bellen.
 
Cadeau-idee!
Zoekt u naar een leuk cadeautje? Denk dan eens aan een kadobon van Hand en Voetensalon Mariska. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik help u graag.
 
 
                        
 
Behandeling gaat uitsluitend op afspraak
 
Mariska Pot
Boekweitstraat 1
7938 RE  Nieuw Balinge
0528-321345 bgg 06 -13748743